Citymate Elektrikli Scooter Fiyatları ve Modelleri

9 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
  • Citymate Sea Scooter 2 X 600 W Çift Motor Turuncu Elektrikli Deniz Scooter

    Citymate Sea Scooter 2 X 600 W Çift Motor Turuncu Elektrikli Deniz Scooter

    18.490 TL
  • Çok Satanlar
    Citymate Plus 350 Watt 8.5" Şişme Teker Bluetooth'lu Siyah Elektrikli Scooter
    5.0 (2 Değerlendirme)

    Citymate Plus 350 Watt 8.5" Şişme Teker Bluetooth'lu Siyah Elektrikli Scooter

    12.990 TL
  • Citymate Pro 500 Watt 10" Şişme Teker Bluetooth'lu Siyah Elektrikli Scooter
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Citymate Pro 500 Watt 10" Şişme Teker Bluetooth'lu Siyah Elektrikli Scooter

    15.790 TL
  • Citymate Pro Alfa 500 W 10" Teker Çift Amortisör Güçlü Tork Katlanabilir Beyaz Elektrikli Scooter

    Citymate Pro Alfa 500 W 10" Teker Çift Amortisör Güçlü Tork Katlanabilir Beyaz Elektrikli Scooter

    15.990 TL
  • Citymate Pro 500 Watt 10 inch Şişme Teker Bluetoothlu Sarı Elektrikli Scooter

    Citymate Pro 500 Watt 10 inch Şişme Teker Bluetoothlu Sarı Elektrikli Scooter

    15.990 TL
  • Citymate Sea Scooter Elektrikli Deniz Scooter Board Mavi EL-KB-01

    Citymate Sea Scooter Elektrikli Deniz Scooter Board Mavi EL-KB-01

    9.490 TL
  • Citymate Sea Scooter Elektrikli Deniz Scooter Board Yeşil EL-KB-01

    Citymate Sea Scooter Elektrikli Deniz Scooter Board Yeşil EL-KB-01

    9.490 TL
  • Citymate Sea Scooter Elektrikli Deniz Scooter Board Sarı EL-KB-01

    Citymate Sea Scooter Elektrikli Deniz Scooter Board Sarı EL-KB-01

    9.290 TL
  • Citymate Sea Scooter 5000 mAh Orijinal Lityum Batarya

    Citymate Sea Scooter 5000 mAh Orijinal Lityum Batarya

    5.990 TL

Citymate Elektrikli Scooter

Son zamanların en sevilen ulaşım araçlarından biri olan Citymate elektrikli scooter modelleri, farklı çeşitleri ile sizlerin beğenisine sunuluyor. Citymate scooterlar, elektrikli tasarımları ile ulaşımınızı kolaylaştırıyor. Yetişkin kullanımlarına yönelik tasarlanmış bu scooter modellerin fonksiyonel yapıları benzerlik gösterse de bazı küçük detaylarla birbirlerinden ayrılıyor. Siz de Citymate elektrikli scooter modellerine sahip olmak istiyorsanız Teknosa üzerinden kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Citymate Deniz Scooter'ı Modelleri

Alışılmışın dışında bir tasarım olan Citymate deniz scooter modelleri, farklı bir deneyim yaşayabilmenizi sağlıyor. 600 W gücünde çift motora sahip olan bu scooter modeli, su altında rahat bir şekilde çalışması için özel olarak tasarlanıyor. Citymate sea scooter, güçlü motor gücü ve sessiz çalışma prensibi ile pek tüketicinin dikkatini üzerine çekiyor. Hafif bir yapısı sayesinde taşırken ya da kullanırken zorluk çıkarmadan rahat bir kullanım alanı sağlıyor. Akıllı sistemi sayesinde kontrolden çıktığı durumlarda bile otomatik olarak yüzeye çıkabiliyor. 3 kademeli hız ayarına sahip olan Citymate deniz sccoterını, istediğiniz hızda kullanabilirsiniz. Çocuk kilidi moduna sahip olan bu scooter, çocuklarınızın kullanımına yönelik güvenlik önlemi oluşturuyor. Citymate sea scooter pil göstergesi cihaz üzerinde yer alıyor. 4 kademeli LED ışıklar ile belirtiliyor olup scooterın şarjının bitip bitmediğini buradan takip edebilmenize yardımcı oluyor. 30 metre su altına inebilen deniz sccoterı 35 dk boyunca aktif bir şekilde çalışabilme potansiyeline sahip. Siz de denizde kullanabileceğiniz bu deniz scooterına sahip olarak eğlenceli bir deniz altı keşfi yapabilirsiniz.

Citymate Elektrikli Scooter Özellikleri

Citymate elektrikli scooter modelleri geniş bir skalaya sahip olup tüketiciler tarafından oldukça tercih edilen elektrikli scooter modelleri arasında yer alıyor. Birden fazla özelliğe sahip olan bu modeller kullanım kolaylıkları ile ön plana çıkıyor. Yaklaşık olarak 30- 35 km menzil mesafesine sahip olan bu scooter modelleri, 10000 mAh batarya gücüne sahip olup yolda kalmadan istediğiniz yere ulaşabilmenize yardımcı oluyor. Tek bir şarj ile yaklaşık olarak 1 ay kullanabileceğiniz scooter modelleri aktif kullanımlarınızı göz önüne alınarak tasarlanıyor. Ortalama 500 W motor gücü ile saatte maksimum 30 km hız yapabilen bu Citymate elektrikli scooter modelleri, itmeli tıp hızlanma teknolojisine sahip. Citymate elektrikli scooter özellikleri arasında yer alan 3 kademli sürüş özelliği, istediğiniz hızda seyahat edebilmenizi kolaylaştırıyor. Eco, normal ve hızlı olmak üzere üç farklı hız ayarının yanında Cruze kontrol mekanizması olan hız sabitleyiciyi kullanarak hızınızı standart bir şekilde kilitleyerek yol boyunca keyifli seyahatler yapabilirsiniz. Citymate elektrikli scooter modellerini kategorimiz üzerinden inceleyebilir ve sipariş oluşturabilirsiniz. Dilerseniz Spor Outdoor kategorisi üzerinden farklı hobi alanlarınıza uygun ürünlere de göz gezdirebilirsiniz.

Citymate Elektrikli Scooter Fiyatları

Tasarım özellikleri açısından oldukça şık ve zarif bir tasarıma sahip olan Citymate elektrikli scooter modelleri ile uzak mesafeleri yakınlaştırabilirsiniz. Farklı model ve seçenekleri ile sizlere sunuluyor. Citymate elektrikli scooter fiyatları model ve özelliklerine bağlı olarak değişiklik gösterebiliyor. Geniş bir fiyat aralığına sahip olan modeller, menzil mesafesi, motor gücü, hız kademeleri ve farklı özelliklerine bağlı olarak artıp azalabiliyor. Bazı modellerde yer alan bluetooth bağlantı sistemi fiyat aralığında en çok değişime neden olan etmenlerden biri olup, telefonunuza yükleyeceğiniz uygulama üzerinden hızını, menzil mesafenizi ve kullanım sürenizi kolaylıkla takip edebilirsiniz. Siz de ihtiyaç ve beklentilerinize uygun Citymate elektrikli scooter modelleri ile ulaşımınızı kolaylaştırabilir, trafik ve kalabalıktan hızlı bir şekilde uzaklaşarak dilediğiniz yere varabilirsiniz. Sayfamız üzerinden uygun fiyatlardan yararlanabilir, farklı modeller incelemek için Elektrikli Scooter kategorisine göz atabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.